mojo/team

mojo/architecten is een in Amsterdam gevestigd architectenbureau met ruime ervaring in gebiedsontwikkeling, transformaties, stedenbouw, architectuur en mobiliteit.
We zijn actief in zowel de publieke, culturele en private sector. In de collectieve, sociale- en private woningbouw zoeken wij naar nieuwe, innovatieve antwoorden op de urgente vraagstukken in de maatschappij. Samen met opdrachtgevers en gebruikers gaan we in gesprek over hoe men wenst te leven en hoe zich te verhouden tot de plek.

"Ons gevarieerde team biedt oplossingen voor verschillende ontwerp uitdagingen."  


Onze aanpak kenmerkt zich door de samenhang met de plek, de stad, het platteland, de historie en de verantwoording naar een hoopvolle toekomst, waarin we samen zuiniger om moeten gaan met onze planeet. Opdrachtgevers die met ons doel: 'planet first' delen en enthousiast willen werken aan een betere toekomst zijn daarom van harte uitgenodigd. 
Joep Mollink

Eigenaar Architect mojo/architecten
"

Naar een hoopvolle toekomst waarin we samen zuiniger om moeten gaan met onze planeet"

Naar een hoopvolle toekomst waarin we samen zuiniger om moeten gaan met onze planeet
Arvid Schoots

Ontwerper
"

Specialisatie in het bouwen voor een betere en gezondere wereld: circulair, biobased, natuurinclusief en houtbouw"

Specialisatie in het bouwen voor een betere en gezondere wereld: circulair, biobased, natuurinclusief en houtbouw
Lindsey van de Wetering

Architect

Thao Tran

Architect

Helena Nagel

Junior ontwerper

Tim Latour

Technisch ontwerper
"

Samen op zoek naar ontwerp oplossingen die teruggrijpen naar het verleden van de plek en trouw zijn aan de traditionele kwaliteit van wonen en leven"

Samen op zoek naar ontwerp oplossingen die teruggrijpen naar het verleden van de plek en trouw zijn aan de traditionele kwaliteit van wonen en leven